Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Tiparirea meniurilor

   Meniurile rafinate in restaurantele din Moldova, nu este doar o placere de al tine in miini, dar creeaza de asemenea loialitatea vizitatorilor localului dvs. (bar, restaurant, cafenea, hotel), si culorile aprinse ale bucatelor trezeste pofta chiar si vizitatorului satul.

   Pe linga aspectul atractiv al meniului restaurantului, ar trebui sa va deserveasca mult timp. Pentru ca paginile acestuia sa nu se deterioreze, si coperta sa nu devina plina de pete, la crearea meniului trebuie aleasa o baza puternica de hirtie sau plastic si un strat suplimentar de laminare pentru a proteja paginile.

Meniul trebuie sa reflecte specificul localului dvs., asa ca forma neobisnuita, materialele utilizate si culorile luminoase de imprimare pe toate elementele ca ajuta in acest lucru.

   Variante populare de meniu si avantajele lui:

 • tendintele moderne ale afacerilor tip restaurant – reprezinta meniul in mapa rigida din plastic, sau carton acoperit prin laminare pentru a fi proteja de umiditate. Paginile meniului sunt grase si sunt fabricate din carton subtire sau plastic intarite cu inele sau suruburi. acest model in acelasi timp este foarte durabil si simplu de rasfoit. Pe laiga toate, meniul este bogat in fotografii cu bucate, care pot fi atribuite pe pagina utilizind Lacuirea UV selectiva
 •  succint si comod pentru cafenelele si barurile din Moldova – este meniul in forma de brosuro subtire laminata. acest meniu va va deservi mult si poate fi permanent situat pe masa intr-un suport special;
 • inca un model de meniu foarte popular – meniu, compus dintr-o singura pagina de hirtie sau carton cu imprimare fata – verso si laminare. acest tip de meniu nu are nevoie de brosare, si pentru a separa categoriile bucatelor din meniu se poate utiliza faltuirea – falduri (indoiri) in centrul paginii pentru a face un fel de brosura;
 •  mai putin popular in Moldova este tipul de meniu – meniu de singura utilizare, tiparit pe servetele de sub farfurii. acest tip de meniu mereu va fi la indemina vizitatorului, si veti plati pentru tirajul de servetele nu pentru imprimarea meniurilor – cart. Meniul dat poate de asemenea completa meniul principal si sa contina informatii despre promotiile restaurantului sau despre anumite tipuri de bucate cum ar fi lista bucatelor pentru prinz de afaceri.

   Pentru fabricarea meniurilor rafinate, poligrafia A3+ ofera urmatoarele servicii:

 • serigrafie si tipar digital full color;
 • decupare figuri complexe;
 • brosare cu resort, instalarea mecanismelor inel, suruburi, cusutul cu ata sau clema;
 • laminare mata si lucioasa a copertii si paginile meniului;
 • folio (stantarea cu folie) si emboss (reliefare) pe coperta sau paginile meniului;
 • lacuire UV;
 • servicii de fotografiere a bucatelor.

Tipografia din Moldova ofera de asemenea serviciile unui fotograf profesionist pentru ca ilustratiile cu bucate sa fie calitative si gustoase.