Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Imprimare digitala in Moldova

  În pofida faptului că termenul de “tipar digital” este unul foarte răspîndit în zilele noastre, totuși nu este suficient de clar semnificația acestuia.

Majoritatea cred că este vorba despre tiparul la printerele cu laser, dar, de fapt - reprezintă orice tip de tipărire, care se efectuează prin lansarea fișierelor spre tipărire direct de la calculator, adică pentru așa tip de imprimare nu este necesară o pregătire suplimentară, așa ca pregătirea filmului ș.a.

  Avantajul de bază al tipografiei digitale constă în econimisirea colosală a timpului pentru tipărire – comenzile pot fi realizate chiar în prezența clientului.

  Al doilea plus este că așa termen ca “comandă minimală” nu există – orice imprimare este posibilă de la un exemplar și asta e foarte important dacă clientul are nevoie de multe produse distincte, însă nu are sens de a comanda cîte 1000 - de exemplare pentru fiecare tip.

  Și, în sfîrșit, tiparul digital nu are analog, dacă veți avea nevoie de orice tip de personalizare, care este imposibil de realizat cu alte utilaje tipografice, invitații cu datele persoanei imprimate deja pe ele, plicuri cu adresă, bilete de loterie, toate acestea sunt posibile doar prin lansarea printării direct din fișier.

  În tipografia noastră sunt instalate e mașini de tipărit industriale KONICA MINOLTA cu o capacitate de producere de la 65 de imprimări pe minut.

  Noi putem tipări pe orice tip de hîrtie, așa ca cea cretată pînă la 350 gr/m2, deasemenea și pe hîrtia de design și carton, inclusiv cea texturată. Formatul maxim pentru tiparul digital este 330x470 mm.

  Utilizînd această metodă de imprimare, tipărim cărți de vizită, buclete, foi volante, felicitări, afișe, invitații – de fapt, toate tipurile de produse poligrafice.

Avantajele imprimarii digitale in Moldova:

· Posibilitatea de a corecta in timpul imprimarii

· Calitate inalta

· Pret redus la produsele tiparite

· Posibilitatea de a face exemplar unic

· Imprimare de viteza inalta

· Posibilitatea de a crea un exemplar de proba. Aceasta va da posibilitatea de a vedea cum va arata produsul si daca este necesar puteti efectua corectari.

  Adresîndu-vă tipografiei noastre din Chișinău, d-stră veți întîlni adevărați profesionali în sfera tiparului digital, ei mereu vă vor veni în ajutor – vor vizualiza fișierele, operativ vor face modificările necesare și vor indeplini comenzile calitativ ș în scurt timp.

Tipografia A3plus — e rapid si de inalta calitate, efectiv si eficient