Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Faltuirea produselor poligrafice

   Faltuirea - este un proces Post Press, care reprezinta crearea unei linii pe un material poligrafic, care mai apoi urmeaza sa fie indoit.

Faltuirea este o operatie poligrafica, care de multe ori se aplica pentru brosurele tiparite de tiparul Offset sau Digital. Nu este posibila rasucirea foilor pentru: publicatii cu multe pagini, brosure, mape, carti postale, etc, fara ca ele sa fie faltuite.

   Datorita faltuirii, obiectul este indoit fara crapaturi, sau descleierea vopselei de pe el. Ilustratiile, brosurele, mapele isi pastreaza forma.

   Tipuri de faltuire:

   - Cu o indoitura;

   - Cu 2 indoituri;

   - Cu 3 indoituri;

   - Cu patru indoituri.

   Calitatea faltuirii depinde de forma in care se afla foile, de precizia locului care urmeaza sa fie indoit, densitatea foilor, etc.

   In tipografia A3plus, este posibila faltuirea perpendiculara si paralela, dar si combinarea lor, ce reda posibilitatea unui rezultat uimitor. De la prima vedere se crede ca acest proces de indoire a hirtiei este un proces usor, dar pentru pastrarea formei obiectelor tipografice faltuite, este nevoie de alegerea variantei corecte - faltuirea!

Profitati de serviciile de faltuire oferite de tipografia A3plus, si veti fi uimit de calitatea serviciilor!