Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Aplicarea stratului razuibil

   aAplicarea benzii razuibile – este procesul de aplicare a unui strat de vopsea speciala, care poate fi stearsa, pentru bilete de loterie, carduri de plata si alte productii. Aceasta tehnica ajuta la protejarea informatiei impotriva accesului neautorizat pina la inceperea sau terminarea procedurii de extragere.

   Stratul razuibil poate fi aplicat cu ajutorul diferitor vopsele. Pentru tirajele maris e foloseste vopselele UV, ce permite dinamica vitezei de tiparire a productiei.

Denumirea de strat razuibil a provenit de la cuvintul din engleza «scratch» (ce inseamna a zgiria), adica stratul razuibil acopera informatia in locul acela unde va fi aplicat. Pentru a citi informatia este necesar doar sa stergem stratul razuibil.

   Pentru o stergere cit mai usoara a stratului razuibil, este necesar de acoperit stratul razuibil cu lac offset sau de laminat cu pelicula lucioasa.

   Straturile razuibile se folosesc pentru:

  • parole PIN;
  • parole;
  • Сnumarul seriei cardului;
  • cod de bare si multe altele.

 

Beneficiati de serviciile oferite de tipografia A3plus si nu veti regreta. Doar tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii poligrafice!