Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Tiparirea afiselor şi posterelor în Moldova

    Bannerele sunt niste materiale publicitare pentru produsul promovat. Nu este un material publicitar ce se distribuie,dar un material ce este atirnat intr-un loc vizibil tuturor. Bannerele au un format mare, informatia caruia sa fie vizibila si citabila oricarei persoane. Deseori formatul bannerelor este A2.

   Uneori, Bannerele si posterele sunt tiparite pe un format A3 sau A4, dar daca alaturi se va afla un banner cu un format mai mare, el va atrage atentia sa asupra sa. Deci cu cit formatul este mai mare, cu atit este mai atragator. Pentru tiparirea bannerelor noi folosim hirtia cretata 130-250 gr/m2. Pentru ca bannerele sau posterele sa fie mai atragatoare, noi le lacuim cu ajutorul procesului de lacuire UV.

Culorile pentru tiparirea posterelor sau a bannerelor sunt transmise de catre cifre. Orice imagine consta din 4 culori de baza CMYK si daca vorbim de o tiparirea multicolor numai pe o parte, astfel pe un limbaj mai tipoggrafic va fi – 4+0. Bannerele si posterele de obicei sunt tiparite 4+0, acelea cu o parte doar.

   Cu ajutorul unui banner, putem sa informam un auditoriu despre un eveniment de exemplu: show, concert, expozitie,etc. Ele sunt tiparite foarte operativ, de aceea este o metode de publicitate foarte efectiva.

   In afara de caracterul sau publicitar, bannerul mai poate fi tiparit pentru amenajarea unui interior. Alegerea corecta a bannerului nu numai va infrumuseta anturajul, dar si va crea o atmosfera pozitiva.