Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Tiparirea pliantelor si formularelor

   In prezent exista multe modalitati de atragere a clientilor pentru produsele Dvs, una dintre care este pliantele si formularele.

   Plianta este o literatura informativa. Pe plianta este prezentata informatia sub forma de text sau elemente ilustrative.

Formularul este un tip de produse poligrafice, sub forma de foaie din hirtie cu un format anumit si cu un loc respectiv al informatiei documentului. Pe formular este emis o mare parte a documentelor oricarei companii.

   Exista asa-numitele forme de raportare stricte, ce contin numarul (citeodata seria), inregistrate dupa una din metodele stabilite, cu un mod special de utilizare.

   Tipografia noastra ofera servicii de tiparire a pliantelor si formularelor la cele mai avantajoase preturi. De asemenea, designerii nostri va vor ajuta sa Va realizati ideile si sa creati un aspect si stil pozitiv pentru produsele poligrafice ale Dvs.

   Tiparirea pliantelor si a formularelor se efectueaza datorita celor mai noi echipamente, unde calitatea ploduselor este la cel mai inalt nivel.

Comandati tiparirea produselor poligrafice in Moldova doar la tipografia A3plus, iar noi intr-o perioada redusa de timp vom realiza cerintele Dvs.