Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Carti de vizita in orice cantitate

   Astazi, intreprinzatorii se confrunta permanent cu necesitatea de a mentine eticheta de afaceri in conversatiile cu partenerii sau clientii. Etica afacerilor presupune combinarea numeroaselor elemente ale stilului corporativ si comportamentului corespunzator, insa, dupa cum "teatrul incepe cu un cuier », asa si comunicarea de afaceri incepe cu o carte de vizita.

Cartile de vizita pot fi divizate in personale, corporative si de afaceri. Cartile de vizita personale se utilizeaza in general in comunicarea neformala, continind doar numele, prenumele si numarul de telefon al proprietarului. Se confectioneaza in orice stil.

Cartile de vizita corporative contin informatii despre companie, insa nu sunt personalizate (cu nume sau prenume). Cartile de asa tip sunt de obicei utilizate la expozitii, conferinte. Cartile corporative se pregatesc conform stilului companiei.

  Cartea de vizita de afaceri este cea mai "rigida", fara «surplusuri», in conformitate cu stilul corporativ al companiei. Este folosita in intâlniri oficiale, negocieri, destinata potentialilor clienti. Produsul dat contine in mod obligator numele, prenumele si postului pe care il ocupa posesorul acesteia, denumirea companiei si genul sau de activitate. De regula, cartile de vizita sunt tiparite nu doar in limba materna a proprietarului, dar si in limba partenerului de afaceri, caruia aceasta va fi inminata.

  Tipografia noastra din Chisinau, propune imprimarea atit a cartilor de vizita simple cit si a celor cu design special – pe carton nuantat si texturat. Pentru hirtia de design nuantata noi utilizam metoda serigrafica, care permite imprimarea vopselelor cu nuanta de bronz sau argintiu, deasemenea se apeleaza la efectul reliefarii si lacuirea selectiva (prin utilizarea diferitor tipuri de lacuri – « embos ») s.a. Pentru cartile de vizita simple in tiraj mai mare de 250 bucati noi recomandam o metoda de imprimare mai accesibila – tiparul offset. In asa cantitati, pretul unei singure bucati se coboara si pina la 10 bani per bucata. In imprimarea offset se aplica si metode suplimentare de finisare pentru obtinerea efectului « lucios » - lacul UV sau laminarea, ori pentru obtinerea efectului mat se foloseste laminarea cu foliile mate.

Beneficiati de serviciile oferite de tipografia A3plus si nu veti regreta. Doar tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii poligrafice!