Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Pungi publicitare cu minere textile

   Tipografia noastra este larg specializata in tiparirea pungilor din hirtie in Moldova. Pungile de hirtie se folosesc cel mai des ca ambalaj pentru cadou, de asemenea constituie un element al imaginii companiei.

   Din punct de vedere al intrebuintarii pungile din hirtie se impart in:

  • promotionale (de diferite dimensiuni si tipuri, cu logotip si informatii de contact);
  • pungi pentru sticle (imaginea verticala);
  • pungi cadou cu design manual, pot fi ca cadou dar si ca pachete in care se ambaleaza cumparaturile in buticurile scumpe.

   Pentru fabricarea pungilor tipografia foloseste atit hirtia de calitate superioare, cartonul, cit si diferite tipuri de hirtie cu design special.

Tipografia recomanda laminarea pungile doar pe o parte, in asa fel li se mareste ciclul de viata, se previne fisurarea faldurilor si pur si simplu li se confera un aspect atragator. Tipografia noastra din Chisinau propune clientilor un spectru larg de forme pentru taierea diferitor tipuri si marimi de pungi. Noi suplimentar intarim partea de jos si tortile acestora, in efect ele devenind foarte sigure in exploatare.

   In general, in fabricarea pungilor tipografia din Chisinau foloseste torti din fringhie de diferite culori cu lacate speciale, care niciodata nu se vor dezlega si nu vor cadea din pachet in cel mai nepotrivit moment. Gaurile pentru torti se pot impodobi cu ornamente aurii sau argintii.

   De asemenea, tipografia aare posibilitatea exclusiva de a lamina pungile cu folii metalizate de diferite culori- speculare si mate, dupa preferinta. Imprimarea se face folosind metoda offset sau serigrafia. In general, serigrafia se utilizeaza in lucrul cu cartonul colorat.

   Pentru finisarea pungilor din hirtie tipografia din Moldova utilizeaza suplimentar lacul simplu sau emboss (cu efect de picatura), deasemenea si stantarea sau a 5-a culoare pentru tipar, ca bronzul sau argintiul. Comandind pungi in tipografia noastra din Chisinau, puteti fi siguri ca anume aceste accesorii vor deveni etalonul unui stil unic.

Beneficiati de serviciile oferite de tipografia A3plus si nu veti regreta. Doar tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii poligrafice!