Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

   Poligrafia este ramura principala a tuturor tipografiilor, dar si include in sine tiparirea si producerea multor materiale tipografice, necesare in ziua cotidiana. Cu elementele poligrafice noi ne intilnim in orice zi: acasa, afara, in oficiu, etc.

   In prezent, exista o multime de materiale poligrafice: brosuri, pliante, carti de vizita, carti, jurnale, ilustratii, cataloage, calendare, invitatii, autocolante, etichete, ambalaje si multe altele.

   Cel mai principal avantaj al produselor tipografice este pretul avantajos si calitatea de informare.

   Poligrafia publicitara are cele mai bune calitati de informare a publicului. Scopul sau este de a familiariza potentialii clienti cu serviciile sau produsele companiei.

   Pentru un flux mai mare de clienti, materialele poligrafice publicitare trebuie efectuate calitativ, dar si sa contina informatia necesara.

   Poligrafia publicitara in prezent este foarte dezvoltata si diversa pe piata Republicii Moldova, incepind cu pliante simple si ieftine si terminind cu cataloage colorate care sa fure toate privirile clientilor.

Beneficiati de serviciile oferite de tipografia A3plus si nu veti regreta. Doar tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii poligrafice!