Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Body stand

   Body stand (o forma de POS material) – reprezinta un purtator de reclama in forma de figura – afis, pe partea opusa are un piciorus care tine figura in pozitie vertical.

   Un body stand este o fabrica cel mai des de aceeasi inaltime cu cea a omului sau in forma de produs promotional marit in proportii. Body stand-ul indeplineste 2 functii odata: nu doar atrage atentia spre locul de vinzare sau oficiul companiei, dar reprezinta si un tip de indicator.

   Exista diferite tipuri de fabricare a body stand-urilor. Fiecare din ea are plusuri si minusuri.

  • Fabricarea body stand-urilor din plastic
  • Fabricarea body stand-urilor din carton cu structura celulara.

Avantajul principal in folosirea materialelor plastice in fabricarea body stand-urilor este o mare longevitate si posibilitatea de al folosi la aer liber. Desi, de regula mai mult de 2 ani acest tip de material nimeni nu foloseste. Cu cit e mai gros plasticul cu atit e mai scump, de aceea pentru producere cel mai des se foloseste plastic de 6 mm.

   Tipografia din Chisinau ofera carton cu structura celulara (Innoboard), grosimea caruia e de 12 mm, pe linga aceasta este usor si rigid. In ziua de azi acest tip de carton se foloseste tot mai des in fabricarea body stand-urilor.

   Aceste figuri din carton - body stand, pot fi imprimate unilateral dar si pe ambele parti, cel mai des se taie dupa conturul obiectului ce reflecta publicitate.

   Body stand-ul se foloseste pentru amenajarea vitrinelor din magazine, din ele se pot face expozitii intregi. Deseori body stand-urile se intilnesc in zona de vinzare a super marketurilor, in magazine cu electrocasnice si in farmacii. Aceste figuri din carton se folosesc pentru desfasurarea promo – actiilor si reducerilor sezoniere, atragind in asa mod un numar maxim de cumparatori. Invatatii au dovedit faptul ca noi tragem o mare atentie figurilor din carton ilustrate cu oameni si animale.