Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Materiale POS Promo

   La tipografia A3plus din Chisinau puteti comanda pregatirea, imprimarea, design-ul si fabricare POS materialelor.

   POS materialele reprezinta in Moldova un exemplul de BTL - publicitate. Cumparatorii, studiind POS materialele: shelf talkere, wobblere, ghirlande publicitare, jumbo, distribuitoare, mobile, neck hangere, hangere, afise si postere, body stand, bierdeckel, coastere, mulaje, platouri, holdere, standuri din sticla organica, stickere, autocolante, preturi, flagulete, table tents – panouri de masa, restiere - suporturi pentru monede; - afla toate informatiile despre avantajele acestor produse.

In asa fel, din contul informarii si capacitatii de a capta atentia spre produs, POS materialele stimuleaza vanzarile. inteligent planificand o campanie publicitara, e posibil de a promova produsul pe piata dispunind chiar si de un buget modest.

   Producerea si finisarea de POS materiale poate fi executata prin urmatoarele metode: lacuirea UV selectiva sau completa; lacuirea offset si VD; laminarea pe o parte si pe ambele parti, cu folii mate, lucioase si alte tipuri, decuparea, debitarea cu lame, stantarea cu folie si reliefarea.

   POS materialele capteaza prin originalitate atentia consumatorilor. O privire e suficienta pentru ca brandul sa ramina la nivel de subconstient.