Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Lacuire selectiva produselor tipografice

   Lacuirea selectiva - este o posibilitate de a oferi un aspect special produseloc tipografice. Datorita lacuirii selective, putem oferi un aspect special produselor tipografice si va veti evidentia produsele.

   Atunci cin de aplica lacuirea UV, lacul ofera o pelicula protectoare, astfel protejind produsul lacuit de alti factori negativi.

   Exista doua tipuri de aplicare: solida si selectiva. Cea solida este lacuirea toatei ariei produsului prin lacuire UV, iar cea selectiva acopera doar o anumita parte necesara a produsului.

In prezent, in Moldova este foarte raspindita lacuirea selectiva, deoarece poti alege singur suprafata care sa fie lacuita. Aceste 2 metode le lacuire sunt foarte avantajoase, de aceea ele ramin neschimbata pentru o perioada de timp.

   Folosirea lacului pentru materialele tipografice ajuta la crearea unui aspect mai solid si mai frumos a acestor materiale. De exemplu o carte de vizita lacuita este de multe ori mai atragatoare, decit o carte de vizita nelacuita. In general, daca doriti ca produsele dvs sa aiba o perioada de existenta mai mare, va recomandam sa le laacuiti. Daca doriti ca cartile dvs de vizita sa nu ajunda direct in gunoi, cind sunt inminate altor persoane, este nevoie de lacuire.

Comandati lacuirea la tipografia noastra A3plus si veti fi uimit de perioada scurta de indeplinire a comenzii!