Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Emboss in tipografia A3plus

   Astazi, in Moldova, emboss-ul este un proces Post Press de o importanta mare.

   Emboss – este un proces, unde o imagine este presata pe suprafata hirtiei, cu ajutorul unei masini speciale ce preseaza. Imaginea foate fi aplicata convexa si concava.

Stantarea Emboss se foloseste pe scara larga de catre tipografii (carti de vizita, ilustratii, invitatii, ambalaje pentru cadouri si multe altele)

   Stantarea imaginii cu tehnologia Emboss se aplica cu ajutorul unei stampile si matrici, dispuse pe partea inversa a materialului imprimat.

   In Moldova exista doua feluri de Emboss: vopsit si nevopsit, cu un singur nivel si cu mai multe nivele

   Cind se foloseste un Emboss cu mai multe nivele se foloseste stampile gravate. Stantarea Emboss cu ajutorul unei folii este un proces de primire a unei imagini dintr-o lovitura cu ajutorul temperaturii inalte (110 - 160 grade celsius). Aceasta metoda de stantare economiseste timpul dvs, dar costul sau este mai ridicat, si este justificat cind il folosim pentru stantarea unor tiraje mari. Stantarea Emboss dintr-o lovitura necesita profesionalism maxim.

  Stantarea Emboss cu mai multi nivele este mai complicat si mai scump, dar rezultatele sunt foarte speciale si originale.

   Puteti comanda stantarea Emboss la tipografia noastra, unde specialistii nostri va vor ajuta sa creati un aspect potrivit si rar a produselor poligrafice!