Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Aplicarea stratului razuibil

  Tehnologia de fabricare a cartelelor razuibile la tipografia A3+ din Moldova - imprimarea stratului razuibil, aplicarea benzii razuibile, autocolante razuibile. Cartele razuibile (scratch card) — reprezinta cartele din carton, hirtie foarte densa sau plastic cu o inscriptie secreta pe ea (sub un strat netransparent razuibil).

  Tuturor ne place sa primim cadouri. De ce? Pur si simplu! Exista numeroase loterii si jocuri utilizate pentru motivare si atragerea puterii de cumparare asupra unui sau altui produs. Insa cea mai atractiva si interesanta este loteriala instantanee. Ea nu necesita investitii mari, poti chiar pune in joc si bunurile si serviciile proprii.

Pentru fabricarea cartelelor razuibile sunt necesare investitii minime – in limita de 35-70 bani per bucata in dependenta de dimensiuni si complexitate.

  Cartelele razuibile – sunt, de regula, bilete de loterie originale si atractive, care dispun de un cimp promotional, un cimp cu descrierea loteriei petrecute sau ofertei (la dorinta) si, cel mai important, cimpul razuibil. Sub suprafata razuibila, se afla premiul propriu zis sau propunerea de a mai juca. Cimpul razuibil poate fi de orice dimensiune si forma. Astfel, loteriile regulate – permit de a mari volumul vinzarilor cu 40-60%. Acestea sunt cifrele reale pe care le-au obtinut clientii nostri.

  Tipografia din Chisinau se specializeaza in producerea de cartele razuibile calitative, in mod operativ si in orice cantitate. Vom fi bucurosi sa colaboram. Va dorim o crestere semnificativa a vinzarilor si atragerea noilor clienti!