Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Gravura cu laser in Moldova

   Gravura laser este din ce in ce mai populara in Moldova. Datorita ei, imaginea gravurata este foarte calitativa.Gravurarea laser se foloseste pentru producerea produselor publicitare si al suvenirurilor.

   Datorita celor mai noi tehnologii de gravurare, gravura se aplica pe pahare, cani, obiecte din ceramica sau metal.

   Dar mai mult, gravura laser este aplicata pentru suvenirurui. Datorita tehnologiei de gravurare laser, gravura se aplica datorita temperaturii inalte ce deformeaza suprafata obiectului gravurat.

   Procesul de gravurare se aplica fara a atinge obiectul gravurat, ceea ce permite o precizie si o calitate suprema a produsului.

   In tipografia noastra se foloseste tehnologii noi, ceea ce ofera posibilitatea gravurarii laser pe diferite obiecte din diferite materiale.

   Avantajele gravurarii laser:

   - Lipsa atingerii obiectului - posibilitatea aplicarii gravurei pe obiectele cu o forma complicata, care nu sufera temperatu.

   - Durabilitate - aplicare practica eterna. Tehnologii inalte - tot procesul este indeplinit de computator, laserul are o rezolutie mare, ce permite aplicarea gravurei calitative si precise.

   - Viteza inalta - lipsa etapelor intermediare a procesului, cum ar fi: fabricarea unui cliseu, pregatirea preliminara a suprafetei.

   - Exclusivitate - capacitatea de a proteja produsele de contrafacere.

Comandati gravura laser oferita de tipografia noastra, iar noi vom efectua comenzile dvs intr-o perioada de timp redusa!!!