Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Indoirea sticlei organice

   Datorita tehnologiilor noi, indoirea sticlei organice este din ce in ce mai populara in Moldova

   Cu ajutorul acestor tehnologii, se poate de efectuat o multime de produse unice, cum ar fi: cartele de vizita, liste de preturi, suporturi si multe altele.

O distribuire enorma a indoirii steclei organice ii revine publicitatii. In industria indoirii steclei organice pentru publicitate se folosesc materiale POS, litere de dimensiuni mari pentru semnalare si afisare.

   Indoirea sticlei organice este ultima etapa de efectuare a materialului plastic.

   Indoirea sticlei organice se efectueaza cu ajutorul unor tehnologii speciale, mai precis cu ajutorul masinei de indoire, care este numit - termodesigner

   La inceput, materialul este incalzit pina la acea linie, unde este necesar de indoit sticla organica. Apoi se indoaie sticla organica pina la unghiul de indoire necesar si i se ofera forma si volumul necesar.

   In tipografia noastra, cu cele mai noi tehnologii, un panou din sticla organica este transformat intr-un obiect foarte frumos.

   Noi vom satisface toate dorintele dvs referitor la dimensiuni, forme si taxe.

   Noi vom realiza toate cerintele, cit de complicate ar fi. Folosint tehnologii noi, noi obtinem cele mai bune rezultate. Iar in acest caz, nu veti plati mai mult!